Πρίφτης: «Να ξεχειλίσουμε από ενέργεια»

Ο Δημήτρης Πρίφτης με δηλώσεις του, τόνισε πως η Εθνική ομάδα θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη και να βγάλει ενέργεια στο παρκέ προκειμένου να κερδίσει την Κροατία.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου, Δημήτρης Πρίφτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη και να βγάλει ενέργεια στο παρκέ προκειμένου να κερδίσει την αναμέτρηση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε για την αναμέτρηση με την Κροατία:
«Είναι ένα παιχνίδι πρόκρισης, σαν τελικός για μας. Πρέπει να ξεχειλίζουμε από ενέργεια και συγκέντρωση, να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε χθες απέναντι στο Μαυροβούνιο και αυτό να αποτελέσει τη βάση μας, ενώ από εκεί και πέρα θα πρέπει να βρούμε λύσεις στην επίθεση. Η Κροατία είναι μία πολύ καλή επιθετική ομάδα, ενώ εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα στην άμυνα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε και να απομονώσουμε τη δημιουργία που προέρχεται από το πικ εν ρολ του Ντρέιπερ και του Πόποβιτς, όπως και το παιχνίδι του Τόμιτς στο χαμηλό ποστ, ώστε να μη βρεθούν μόνοι τους στην αδύνατη πλευρά οι καλοί σουτέρ των αντιπάλων, όπως οι Μπογκντάνοβιτς και Μάρκοτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.