Καϊμακόγλου: «Απαντήσεις στο παρκέ»

Εντός αγωνιστικού χώρου θέλουν να απαντήσουν στις προκλήσεις των Σκοπιανών οι διεθνείς, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Εντός αγωνιστικού χώρου θέλουν να απαντήσουν στις προκλήσεις των Σκοπιανών οι διεθνείς, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε πως η νίκη είναι «μονόδρομος» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στην προσπάθεια κατάληψης της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο Καϊμακόγλου μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». Αναλυτικά:

Για την εχθρική συμπεριφορά των Σκοπιανών: «Οι αποδοκιμασίες αυτές μα δίνουν ένα έξτρα κίνητρο για να υλοποιήσουμε τον στο μας που είναι η νίκη. Τους έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, στην Πολωνία πριν από δύο χρόνια, και εκεί μας αποδοκίμασαν ξανά. Υπάρχει εχθρικό κλίμα, αλλά αυτό μας φτιάνει, προκειμένου να παίζουμε ακόμη πιο σκληρά».

Για την τακτική του σημερινού αγώνα: «Έχουμε παίξει ήδη με μια ανορθόδοξη ομάδα, τη Φινλανδία. Τα Σκόπια παίζουν ένα διαφορετικό μπάσκετ, όπου οι ψηλοί κινούνται στην περιφέρεια και ο ΜακΚάλεμπ, που είναι ο πιο σημαντικός παίκτης τους, αρέσκεται σε διεισδύσεις. Έχουμε δουλέψει πολύ στην τακτική και αν υλοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την ομογένεια της Εθνικής: «Υπάρχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες, αλλά από την πρώτη στιγμή δεν σταθήκαμε καθόλου σε αυτό το κομμάτι. Η Εθνική έχει πολλά νέα πρόσωπα και είναι λογικό να χρειάζεται κάποιο χρόνο για να αποκτήσει την ανάλογη ομογένεια. Πάντως, είμαστε στο σωστό. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, εκτιμώ ότι θα καταφέρουμε να πραγματώσουμε τους στόχους μας. Έχουμε κάποια κενά διαστήματα τα οποία θα πρέπει να περιορίσουμε όσο προχωράει το τουρνουά, καθώς ο βαθμός δυσκολίας των αναμετρήσεων θα μεγαλώνει».

Για τους στόχους της ομάδας μας: «Θέλουμε να περάσουμε ως πρώτοι στον όμιλο, βλέποντας όμως τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε καθόλου και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.