Με στόχο το 3 στα 3

Με μια προπόνηση στην κεντρική σάλα του γηπέδου του Αλίτους, μετά από την πρωινή ξεκούραση, συνεχίστηκε η σημερινή μέρα για τους διεθνείς μας.

Με μια προπόνηση στην κεντρική σάλα του γηπέδου του Αλίτους, μετά από την πρωινή ξεκούραση, συνεχίστηκε η σημερινή μέρα για τους διεθνείς μας.

Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου άκουσαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τους αναλύει τα δυνατά (σ.σ. σκληρή άμυνα), αλλά και τα αδύναμα σημεία (λίγες επιλογές)  της ομάδας των Σκοπίων, την οποία θα αντιμετωπίσουν αύριο (18:00), στο πλαίσιο της 3ης ημερας του Ευρωμπάσκετ.
Μοναδικός στόχος της Εθνικής μας δεν είναι άλλος από την επιτυχημένη συνέχεια και την παραμονή στην κορυφή του Γ΄ ομίλου, κοινώς η επίτευξη της τρίτης συνεχόμενης νίκης. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και σύμφωνα με τον Ζούρο, μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξουν οι περιφερειακοί μας, καθώς το παιχνίδι των αντιπάλων στηρίζεται κυρίως στους Ιλιέφκι, Σοκολόφ και ΜακΚάλεμπ.
Από εκεί και πέρα, οδηγίες προς… ναυτιλομένους λαμβάνουν και οι Μπουρούσης – Κουφός, που θα βρουν απέναντι τους τον Τοντόρ Γκετσέφσκι και τον Πέρο Άντιτς.
Το παιχνίδι αναμένεται «δυσκολότερο» από τα δύο προηγούμενα, με Βοσνία και Φινλανδία, με τα Σκόπια να έχουν και… ανεβασμένη ψυχολογία προερχόμενα από νίκη επί του φαβορί για την κατάκτηση ενός εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, της Κροατίας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.