Σλούκας: «Πρώτα η πρόκριση»

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ο αρχικός στόχος της Εθνικής, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ο αρχικός στόχος της Εθνικής, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ τόνισε πως υπάρχει μεγάλη επιθυμία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για μια επιτυχία, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία της Εθνικής, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Ο Σλούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Ελπίζω να μας μάθουν από φέτος για μια καλή πορεία στο Ευρωμπάσκετ. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, όλα τα παιδιά διψάνε για επιτυχίες, δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια».

Και συμπλήρωσε: «Και για μένα είναι κάτι καινούριο, προσπαθώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, το Ευρωπαϊκό είναι μια μεγάλη διοργάνωση».

Επίσης, ο Σλούκας τόνισε: «Είναι διαφορετικές οι συνθήκες, κάθε παίκτης προσπαθεί να δώσει κάτι διαφορετικό, καθένας έχει τους ρόλους του. Σίγουρα το να παίζεις για την Εθνική είναι κάτι το πολύ μεγάλο, είναι ένα κίνητρο παραπάνω το γεγονός ότι παίζουμε για την Ελλάδα και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τέλος, ο Νίκος Ζήσης τόνισε από την πλευρά του: «Τώρα επόμενος στόχος είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την πρόκριση. Αν αύριο κερδίσουμε θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και μετά ο επόμενος. Αλλά πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.