Ζήσης: Να διορθώσουμε τα… κενά από τώρα

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η εικόνα της Εθνικής ήταν καλύτερη από χθες παρουσιάστηκε ο Νίκος Ζήσης, δε μπορούσε όμως να μη σταθεί στα «νεκρά» διαστήματα της.

Ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η εικόνα της Εθνικής ήταν καλύτερη από χθες παρουσιάστηκε ο Νίκος Ζήσης, δε μπορούσε όμως να μη σταθεί στα «νεκρά» διαστήματα της.
Ο έμπειρος γκαρντ ξεκίνησε λέγοντας «θέλαμε το 2 στα 2 και τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό το ότι βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σχέση με το πρώτο ματς. Ημασταν καλύτεροι σε σχέση με την πρεμιέρα, όμως είχαμε και πάλι κενά διαστήματα». Κάπου εκεί παρατήρησε ότι αυτό είναι κάτι που επιβάλλεται να αλλάξει, καθότι η συνέχεια θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. «Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε, ειδικά όταν θα έχουμε μπροστά μας πιο δύσκολα ματς. Όταν θα κρίνονται τα πάντα στις λεπτομέρειες, δεν θα μπορούμε να διορθώνουμε με την ίδια ευκολία τα κενά διαστήματα».
Προς το παρόν όμως, «πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με την ΠΓΔΜ, ώστε να κάνουμε το 3 στα 3 και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να περάσουμε στην επόμενη φάση», εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.