Ζούρος: Συγχαρητήρια σε όλους

Η Εθνική εμφανίστηκε πιο συγκροτημένη, αλλά και πιο... διαβασμένη σήμερα απ' ότι στο ματς της πρεμιέρας και ο Ηλίας Ζούρος άρχισε να μοιράζει συγχαρητήρια σε όλους.

Η Εθνική εμφανίστηκε πιο συγκροτημένη, αλλά και πιο… διαβασμένη σήμερα απ’ ότι στο ματς της πρεμιέρας και ο Ηλίας Ζούρος άρχισε να μοιράζει συγχαρητήρια σε όλους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως «σεβόμαστε πολύ τον κόουτς Ντέτμαν και την ομάδα του. Παρακολουθήσαμε αυτή την ομάδα όχι μόνο στο χθεσινό ματς με την Κροατία, αλλά και σε προηγούμενα. Παίζουν καλό μπάσκετ παρότι δεν έχουν ψηλούς παίκτες, αλλά εμείς ήμασταν έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, που έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν εμφανιστήκαμε απροετοίμαστοι. Δουλέψαμε στις λεπτομέρειες, αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα στους ψηλούς και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από χθες, καθώς στην πρεμιέρα ενός τουρνουά όλες οι ομάδες δυσκολεύονται».

Από εκεί καιπέρα, ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης, λέγοντας ότι «πλέον έχουμε ξεκούραση μιας ημέρας και θα αφοσιωθούμε στο ματς με τα Σκόπια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στον όμιλό μας, δεν υπάρχει εύκολο ματς και το ξέρουμε αυτό. Έχουμε ήδη παρακολουθήσει παιχνίδια των Σκοπίων. Θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, εξυπνάδα και όπως πάντα με έμφαση στην άμυνα».

Ντέτμαν: Ομάδα παγκόσμιας κλάσης η Ελλάδα
Εντυπωσιασμένος από την Εθνική Ελλάδος ήταν ο Χένρικ Ντέτμαν και δε δίστασε να το πει.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Φινλανδίας αφού έδωσε «συγχαρητήρια στην Ελλάδα», τόνισε ότι η «επίσημη αγαπημένη» «έδειξε πως είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης και με διαφορά. Βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Οι αντίπαλοί μας είχαν εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, ειδικά στο δεύτερο μέρος και το αποτέλεσμα φάνηκε. Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ κι έπαιξαν απλό και όμορφο μπάσκετ». Πάντως, φαίνεται πως ο κόουτς της σημερινής μας αντιπάλου δεν είναι και… γουρλής! Όταν του ζητήθηκαν προβλέψεις για το μέχριπου μπορεί να πάει η Ελλάδα, εκείνος εξήγησε ότι «δε θα πω μέχρι πού θα φτάσει η Ελλάδα, γιατί όποτε λέω καλά λόγια για μία ομάδα, εκείνη χάνει»!

Αναφερόμενος στους στόχους της δικής του ομάδας, υποστήριξε ότι «ήρθαμε εδώ ξέροντας πως για να κερδίσουμε ένα ματς. Δεν βλέπω γιατί να μην μπορούμε να κοντράρουμε και μία άλλη ομάδα, όπως συνέβη με την Κροατία. Οι καλές ομάδες βελτιώνονται και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι υποχρεώσαμε την Ελλάδα και την Κροατία σε 21 λάθη κατά μέσο όρο, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να μετατρέπουμε αυτά τα λάθη των αντιπάλων σε καλάθια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.