Ζούρος: «Προσοχή στη Βοσνία»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει εν όψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία, ο Ηλίας Ζούρος. Αισιόδοξος ο Κουφός.

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει εν όψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία, ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος είναι έτοιμη για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Ζούρος δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής Ελλάδος: «Όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες κι όχι μόνο η πρεμιέρα. Σίγουρα η πρεμιέρα είναι κάτι ξεχωριστό, γιατί είναι η πρώτη μέρα για όλους. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάμε βήμα-βήμα. Για μας που έχουμε πολλούς νέους παίκτες, χρειαζόμαστε να χτίζουμε την εμπιστοσύνη παιχνίδι με παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει ανάγκη να παίζει, να βρίσκει ρυθμό, να παίζει καλή άμυνα και πρώτα ο Θεός με τις νίκες να δυναμώνει ψυχικά για να είναι κάθε φορά καλύτερη».

Και συμπλήρωσε: «Ξεχνάμε τελείως ό,τι έγινε στο φιλικό στην Ιταλία. Άλλωστε εκείνο το ματς το αντιμετωπίσαμε, όπως κι όλα τα φιλικά, σαν προπόνηση. Η Βοσνία έρχεται με άλλους δύο παίκτες, που τότε έλειπαν, τον Βασίλιεβιτς και τον Τζάζβιν, που έχουν εμπειρία και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που σουτάρει πολύ καλά από μακριά και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη και μπορεί να σου κάνει τη ζημιά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Δεν υπάρχουν φαβορί στο μπάσκετ. Φαβορί γίνεσαι με την απόδοσή σου μέσα στο γήπεδο. Αν έλεγα πως μία ομάδα είναι φαβορί στη διοργάνωση λόγω ρόστερ, θα έλεγα πως είναι η Ισπανία. Καμία άλλη ομάδα».

Τέλος, ο Κώστας Κουφός τόνισε για την αναμέτρηση με τη Βοσνία: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, το ίδιο κι εγώ. Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί για τον όμιλο, αλλά πιστεύω πως είμαστε ένα καλό σύνολο. Σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση πάντα υπάρχουν κίνδυνοι κι εκπλήξεις, αλλά έχω πίστη στην ομάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.