Μάτζαρης: «Η ομάδα νικάει τους παίκτες»

Ικανοποιημένος από την παρθενική του παρουσία στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάτζαρης.

Ικανοποιημένος από την παρθενική του παρουσία στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάτζαρης. Ο διεθνής Έλληνας πόιντ γκάρντ με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3» τόνισε πως στο μπάσκετ δεν έχουν σημασία οι παίκτες αλλά η ομαδικότητα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 21χρονος άσος:

Για την παρθενική συμμετοχή του στην Εθνική Ανδρών:
«Μόνο θετικά μπορώ να χαρακτηρίσω όλα όσα έζησα. Πάνω από όλα επρόκειτο για καινούριες εικόνες. Έβλεπα τους Φώτση, Μπουρούση και Ζήση στην τηλεόραση και τους θαύμαζα και ξαφνικά, από τη μία στιγμή στην άλλη γίναμε συμπαίκτες. Από την άλλη, υπήρχαν και τα δικά μου παιδιά, ο Σλούκας με τον Παπανικολάου, κι έτσι μπήκα άμεσα στο κλίμα. Υπάρχει πικρία που κόπηκα, αλλά δεν πειράζει. Πείσμωσα περισσότερο, ώστε του χρόνου να καταφέρω να μπω στη δωδεκάδα».

Για τα συμπεράσματά του:
«Το βασικότερο στοιχείο που κατάλαβα είναι πως παίκτες που τους θεωρούμε παικταράδες, όπως οι NBAer, μπορεί να τους υπερνικήσει μια ομάδα καλά δουλεμένη όπως η δική μας. Έχουμε πολύ καλή χημεία, ο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του, υπάρχει διάθεση, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά παρά τις απουσίες. Το βασικότερο που κατάλαβα είναι πως η ομάδα νικάει τους παίκτες».

Για τις αδυναμίες της Εθνικής:
«Ο τομέας όπου υστερούμε είναι, κυρίως, τα ριμπάουντ. Οι άλλες ομάδες έχουν ψηλές πεντάδες, με αθλητικά παιδιά. Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά μέρα τη μέρα το βελτιώνουμε και πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι στο Ευρωπαϊκό».

Για το δυνατό σημείο της Εθνικής:
«Η άμυνα είναι. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Μπορεί η επίθεση να σου δίνει παιχνίδια στην καλή σου ημέρα, αλλά η άμυνα είναι πάντα πιο σημαντική. Αυτή θα είναι το κυρίαρχο σημείο μας».

Για τα μαθήματα που πήρε από την προετοιμασία με την Εθνική:
«Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν ονόματα και συμβόλαια, αλλά μόνο οι τέσσερις γραμμές. Εσύ και οι αντίπαλοι».

Για το εάν πίστευε πως θα κληθεί στην Εθνική:
«Σίγουρα, το είχα στην άκρη του μυαλού μου, το ήλπιζα, αλλά δεν το ήξερα. Αποτέλεσε έκπληξη η κλήση μου».

Για τις μεγάλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του:
«Όλες οι περιπτώσεις είναι αξιότιμες, η καθεμία ξεχωριστά. Κι εγώ έχω αγχωθεί, έχει φθάσει Σεπτέμβριος και ακόμα δεν γνωρίζω πού θα παίζω του χρόνου. Ελπίζω να τελειώσει άμεσα το ζήτημα και να ακολουθήσω την καλύτερη δυνατή επιλογή, την οποία θα μπορώ και να στηρίξω, κάτι που είναι το σημαντικότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.