Πιανιτζιάνι: «Από τις καλύτερες στην Ευρώπη»

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι με δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Ιταλία.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Πέμπτη 25/08 την αντίστοιχη της Ιταλίας στο πλαίσιο του 25ου τουρνουά «Ακρόπολις» με τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό, Σιμόνε Πιανιτζιάνι να αναφέρεται στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα τονίζοντας πως βρίσκεται  ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

«Είναι ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό, κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Έχει εξαιρετική φιλοσοφία και οργάνωση στο παιχνίδι της. Εμείς πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτόν τον αγώνα. Γενικά οι παίκτες μας που παίζουν στο ΝΒΑ θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού, γιατί παίζουν στην Αμερική από πολύ μικρή ηλικία. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η αναμέτρηση, αλλά όχι το αποτέλεσμά της. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να παλέψουν μέχρι τέλους για κάθε μπάλα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ατζούρι», Σιμόνε Πιανιτζιάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.