Ολοκλήρωσαν με νίκη οι Έφηβοι

Το τουρνουά στο Ντουέ της Γαλλίας ολοκληρώθηκε με την Εθνική Εφήβων να μετρά δύο νίκες και τρεις ήττες.

Το τουρνουά στο Ντουέ της Γαλλίας ολοκληρώθηκε με την Εθνική Εφήβων να μετρά δύο νίκες και τρεις ήττες. Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου που είχε επικρατήσει της Κροατίας, νίκησε και τη Βουλγαρία στο σημερινό παιχνίδι με 69-62.

Έτσι το ένα στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Βρόστλαβ της Πολωνίας (21-31/7) έλαβε τέλος και πλέον η Εθνική θα ταξιδέψει στην Πορταριά για να συνεχίσει. Εκεί θα δώσει φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Ρωσίας και μετά το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ακόμη τουρνουά στην Ιταλία.
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 29-37, 42-45, 62-69

Ελλάδα (Βλασσόπουλος): Μποχορίδης 7 (1), Τσελεντάκης 13 (1), Δεληγιώργης 16 (1), Αγραβάνης 6, Μελισσαράτος 9 (1), Λαρεντζάκης 8 (2), Καμπερίδης 6, Μήτσιαλος , Δημητρόπουλος, Μαραγκός , Δημακόπουλος 4, Παναγιωταράς.

Βλασσόπουλος: Βελτίωση στη συνέχεια
Αναφερόμενος στα παιχνίδια που έδωσαν στο Ντουέ, ο Γιώργος Βλασσόπουλος τόνισε ότι «ήταν ένα σημαντικό τουρνουά με ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις ηλικίες. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Για εμάς ήταν το πρώτο διεθνές τουρνουά με ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό. Χάσαμε δύο παιχνίδια στα τελευταία δευτερόλεπτα και αυτό δείχνει ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία που επιδέχεται περαιτέρω βελτίωση, ενώ θα πρέπει να δουλέψουμε και επιθετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.