Δεν πάει Σανγκάη η Μολίνα

Η Φαμπιόλα Μολίνα δεν θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Σανγκάης, αφού της επιβλήθηκε αποκλεισμός δύο μηνών.

Η Φαμπιόλα Μολίνα δεν θα δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Σανγκάης (16-31 Ιουλίου), αφού της επιβλήθηκε αποκλεισμός δύο μηνών, επειδή βρέθηκε «θετική» σε απαγορευμένη διεγερτική ουσία. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Υδάτινων Αθλημάτων της Βραζιλίας (CBDA), η 36χρονη κολυμβήτρια υποβλήθηκε σε έλεγχο τον Απρίλιο, στο πλαίσιο διοργάνωσης στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Στην ανακοίνωσή της, η CBDA τονίζει πως έλαβε υπόψη «την ιστορία της αθλήτριας και το γεγονός ότι ήταν ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε πρόθεση να βελτιώσει την απόδοσή της».

Μετά την τιμωρία της, η Μολίνα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες για δύο μήνες, αρχής γενομένης από τις 8 Μαΐου, όταν έκανε την τελευταία εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για το 14ο Παγκόσμιο υγρού στίβου. Η Μολίνα, η οποία ειδικεύεται στην πεταλούδα και το ύπτιο, έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000) και του Πεκίνου (2008).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.