Καζλάουσκας: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Χαρούμενος για την πρόκριση της Λιθουανίας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, ύστερα από δέκα χρόνια, δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Χαρούμενος για την πρόκριση της Λιθουανίας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, ύστερα από δέκα χρόνια, δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας. Ο 59χρονος προπονητής συνεχάρη τους παίκτες του και δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος! Αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου, για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα. Τα έδωσαν όλα στην άμυνα, σίγουρα έγιναν και λάθη, αλλά, αν δεν γίνονταν τέτοια, θα έληγε… 0-0. Όταν ήρθαμε εδώ, πολλοί μιλούσαν άσχημα για εμάς, έλεγαν πως δεν θα κάνουμε τίποτα στο Ευρωμπάσκετ. Τώρα, όμως, έχουμε βρει τον ρυθμό μας και θα παίξουμε στον μεγάλο τελικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν μια εμφάνιση σαν τη σημερινή θα αρκεί στον τελικό. Δεν είμαι ο Θεός να το γνωρίζω. Θα παλέψουμε πάντως με όλες μας τις δυνάμεις. Χθες ήταν ο Σεϊμπούτις με τον Πότσιους, σήμερα ήταν ο Κλέιζα με τον Ματσιούλις. Αυτή είναι η δύναμή μας. Τόσο η Ισπανία, όσο και η Γαλλία είναι σπουδαίες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να πω ποια θα προτιμούσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.