Για την πρόκριση στα προημιτελικά

Το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλει να κάνει η εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει τους οικοδεσπότες Σλοβένους (22:00).

Το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλει να κάνει η εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει τους οικοδεσπότες Σλοβένους (22:00). Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των αντιπάλων της και να σημειώσει τη δεύτερη νίκη στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, που θα της δώσει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Παράλληλα, οι διεθνείς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και ένα καλύτερο πλασάρισμα στον αγώνα με την Κροατία τη Δευτέρα, με συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στο πλευρό τους περίπου δώδεκα χιλιάδες φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις εξέδρες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Οι διεθνείς θα πρέπει να παρουσιάσουν τα θετικά στοιχεία του αγώνα με την Ισπανία, τα οποία ήταν η μαχητικότητα, το πάθος και το «καθαρό» μυαλό στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Τρινκιέρι έχει εστιάσει την προσοχή στους Γκόραν Ντράγκιτς και Μπόστιαν Νάχμπαρ, οι οποίοι είναι οι κινητήριοι μοχλοί της σλοβενικής ομάδας. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να ελεγχθεί ο ρυθμός του αγώνα, καθώς επίσης να μεταφερθεί και το άγχος στην αντίπαλη πλευρά.

Οι διεθνείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν από νωρίς το έχει γίνει μέσα στην ημέρα στον όμιλο, με την προσοχή όλων να στρέφεται κυρίως στο ματς της Ιταλίας με την Κροατία. Η «σκουάντρα ατζούρα» αντιμετωπίζει τη «χρβάτσκα», με την ελληνική ομάδα να θέλει νίκη των πρώτων και ένα λογικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Φινλανδίας με την Ισπανία, που δεν είναι άλλο από νίκη των «φούριας ρόχας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.