Άνετη η Γαλλία, «κατοστάρα» σε Λετονία

Η Γαλλία αποφάσισε να δείξει το καλό της πρόσωπο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας καθώς νίκησε τη μαχητική Λετονία με 102-91.

Η Γαλλία αποφάσισε να δείξει το καλό της πρόσωπο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας καθώς νίκησε τη μαχητική Λετονία με 102-91.

Οι Γάλλοι στο φετινό Ευρωμπάσκετ δεν είναι ιδιαίτερα σταθεροί και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουν φέρει αλλά στη δεύτερη φάση του θεσμού θέλουν να δείξουν το τι πραγματικά αξίζουν παρά τις απουσίες που δεδομένα τους έχουν κοστίσει.

Οι «τρικολόρ» μπήκαν δυνατά στο παρκέ και θέλησαν να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους. Έτσι, στο τέλος τους πρώτου δεκαλέπτου, βρίσκονταν μπροστά με 31-15 και όλα έδειχναν ότι θα είχαν μια εύκολη βραδιά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Λετονία ανέβασε ρυθμό και πίεσε τη Γαλλία κυρίως από την περιφέρεια και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μπέρτανς που σημείωσε συνολικά 28 πόντους καθώς και τον Στέλνιεκς που σημείωσε 14.

Στην επανάληψη, η Λετονία πάτησε κι άλλο γκάζι και κατάφερε, με ένα επιμέρους σκορ 30-24 να πάει στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο βρισκόμενη πίσω στο σκορ με 76-65.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα με τον Μπέρτανς να κάνει «πάρτυ» από την περιφέρεια των Γάλλων αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

Αντίθετα, οι Γάλλοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Μπατούμ (19 π.), Πάρκερ (23 π.), Αζίνκα (25 π.) και Ντιό (16 π.) και κατάφεραν αν πάρουν τη νίκη και να βρεθούν σζτην τέταρτη θέση με τρεις πόντους, έναν λιγότερο από την τρίτη Ουκρανία.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 31-15, 52-35, 76-65,

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.