Χαμόγελα από το Μίνσκ

Απόλυτα ικανοποιημένους αφήνουν τους ανθρώπους της Ελληνικής Ρυθμικής γυμναστικής οι επιδόσεις των ελληνίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μίνσκ, στη Λευκορωσία.

Απόλυτα ικανοποιημένους αφήνουν τους ανθρώπους της Ελληνικής Ρυθμικής γυμναστικής οι επιδόσεις των ελληνίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μίνσκ, στη Λευκορωσία.

Στο σύνθετο ατομικό η Βαρβάρα Φίλιου μπήκε στην προνομιούχο 20άδα και εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2012, ενώ παράλληλα στην ομαδική κατάταξη η Ελλάδα κατάφερε να πάρει την άνοδο για το Α’ γκρουπ δυναμικότητας, με την Άρτεμη Γκαβέζου-Κάστρο να συνεισφέρει επίσης με όλες τις δυνάμεις της.

“Ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα μας η άνοδος από το Β’ γκρουπ δυναμικότητας, στο οποίο οι αθλήτριες αντιμετωπίζονται με πολύ χειρότερο τρόπο, όπως είδαμε και στο Μινσκ. Βρήκαμε εμπόδια, αλλά τα ξεπεράσαμε, αφού και οι δύο αθλήτριες τα πήγαν πολύ καλά και δεν πτοήθηκαν από τις χαμηλές βαθμολογίες. Τόσο η Βαρβάρα όσο και η Άρτεμη δεν έδωσαν δικαιώματα, σε κανένα από τα οκτώ προγράμματα που εκτέλεσαν συνολικά”, εξήγησε η προπονήτρια της Φίλιου, Νούλη Γιαννιτσοπούλου, αναφερόμενη στο γεγονός ότι η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από τις χώρες του Β’ γκρουπ και έτσι κέρδισε την επάνοδο στην “ελίτ” ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.