Εθνική Γυναικών: Ραντεβού με την ιστορία

Η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με στόχο την πρόκριση στον τελικό (20:00).

Η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και ένα μετάλλιο παίρνοντας τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου κατάφερε να επικρατήσει εύκολα 15-7 της Γαλλίας στα προημιτελικά και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι Ισπανίδες από την πλευρά τους ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κροατίας με 17-6 και φέρονται αποφασισμένες να φτάσουν έως το χρυσό μετάλλιο, παραμένοντας αήττητες. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του 2022, με την Ισπανία να επικρατεί 9-6.

Η Αλεξία Καμμένου δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Στόχος μας είναι η νίκη, ξέρουμε και σεβόμαστε τον αντίπαλο, δεν έχουμε άγχος, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα κατά της Γαλλίας, μια ομάδα με προπονητή τον Τεό Λοράντο που μας ξέρει πολύ καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στην άμυνα και στην επίθεση να μην κάνουμε λάθη. Έχουμε πίστη και αυτοσυγκέντρωση, περάσαμε στην τετράδα, είναι μια επιτυχία που για δεύτερη συνεχή φορά περάσαμε στα ημιτελικά, αλλά εδώ ήρθαμε για κάτι άλλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.