Άρση Βαρών: Με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση συναντήθηκε ο Πύρρος Δήμας

Συνάντηση συνεργασίας είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα.

Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Υπουργό για τα νέα του καθήκοντα και πρόσθεσε ότι η οικογένεια της άρσης βαρών θα είναι στο πλευρό του με προτάσεις και λύσεις για το καλό του αθλητισμού.

Ο κ. Δήμας, επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρωτοποριακή διοργάνωση άρσης βαρών, που θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων και στο παγκόσμιο μήνυμα της σύνδεσης του αθλήματος με τον ιερό τόπο του Αθλητισμού και των Αξιών του.

Ο κ. Βρούτσης ήταν ενημερωμένος για τη διοργάνωση και τη σημασία της, επιβεβαιώνοντας και τη στήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού προκειμένου να καθιερωθούν αυτοί οι διεθνείς αγώνες ώστε να υπάρχει όφελος τόσο για τη χώρα μας, όσο και για το άθλημα.

Η στενή συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Υπουργείο Αθλητισμού και τον Υπουργό θα συνεχιστεί, προκειμένου η ελληνική άρση βαρών να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.