Οι Κροάτες σοβαρεύτηκαν

Σεβίλη: Νικήτας Αυγουλής
Κέρδισαν οι περισσότεροι! Κάτι τέτοιο συνέβη στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Κροατία και στην προκειμένη περίπτωση περισσότεροι ήταν οι Κροάτες.

Σεβίλη: Νικήτας Αυγουλής


Κέρδισαν οι περισσότεροι! Κάτι τέτοιο συνέβη στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Κροατία και στην προκειμένη περίπτωση περισσότεροι ήταν οι Κροάτες. Η ομάδα της Αργεντινής έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες με αποτέλεσμα το ουσιαστικό rotation αυτής της ομάδας να είναι επτά ατόμων. Από την άλλη οι Κροάτες υπερείχαν και ποσοτικά και ποιοτικά. Διαθέτουν μια ομάδα με πολύ ταλέντο, με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι ωστόσο είναι νεαροί.


Παρόλα αυτά οι Κροάτες δεν έχουν αποφύγει τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι τους. Είχαν σίγουρα λιγότερα κόντρα στην Αργεντινή από ότι στο παιχνίδι με τις Φιλιππίνες, αφού αν η απόδοσή τους ήταν ανάλογη της πρεμιέρας μάλλον θα έχαναν από μια ομάδα που στο DNA της έχει το αίσθημα του να παλεύει ως το τέλος.


Οι τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου θα κριθούν μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων (Αργεντινής και Κροατίας) καθώς και της Ελλάδας. Ας ελπίσουμε στους δύο “τελικούς” του ομίλου απλά να είμαστε εκεί…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.