Είπε «αντίο» ο Ρούμπιο

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα για λογαριασμό του ΝΒΑ και των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, γνωστοποίησε ο Ρίκι Ρούμπιο μέσω συνέντευξης Τύπου.

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα για λογαριασμό του ΝΒΑ και των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, γνωστοποίησε ο Ρίκι Ρούμπιο μέσω συνέντευξης Τύπου. Ο νεαρός άσος τόνισε πώς έχει φτάσει η ώρα του να αποχωρήσει από την Ευρώπη και να εκπληρώσει το όνειρο του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

«Ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής μου. Έκρινα πως έφτασε η στιγμή για να κάνω το ταξίδι στις ΗΠΑ και να εκπληρώσω ένα όνειρό μου. Ο τίτλος της ACB ήταν ο μόνος που μου έλειπε, και αφού τον πήρα κι αυτόν, ένιωσα πως ήρθε η ώρα να παίξω στο ΝΒΑ» δήλωσε συγκινημένος ο 20χρονος πόιντ γκάρντ ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα βάλει στα ταμεία της ένα εκατομμύριο δολάρια για τη μετακίνηση του Ρούμπιο στους «λύκους» ενώ παράλληλα θα διατηρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.