“Ξέσπασε” στη Μάλτα η εθνική!

Η εθνική ομάδα πόλων των Ανδρών άφησε πίσω την ισοπαλία με τη Γαλλία στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και "ξέσπασε" στη Μάλτα, την οποία συνέτριψε με το εκκωφαντικό 25-6!

Η ελληνική ομάδα πιστοποίησε τον τίτλο του φαβορί, καθώς δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στη Μάλτα, φτάνοντας διά περιπάτου στην πρώτη νίκη της στο τουρνουά, που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας.

Το παιχνίδι τελείωσε… πριν καν αρχίσει, καθώς οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου σκόραραν στις επτά πρώτες κατοχές, εκδηλώνοντας κατά κανόνα γρήγορες επιθέσεις, τις οποίες οι Μαλτέζοι δεν προλάβαιναν να σταματήσουν ούτε με φάουλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εθνική προηγήθηκε 6-0 στα πρώτα τέσσερα (και κάτι) λεπτά του αγώνα και 8-1 στο φινάλε της εναρκτήριας περιόδου, χωρίς να έχει κερδίσει ούτε μία ποινή! Η ελληνική ομάδα συνέχισε να «πυροβολεί» ακατάπαυστα ως το τέλος του ημιχρόνου (14-3), αλλά σταδιακά η αποτελεσματικότητά της έπεσε -όπως ήταν φυσιολογικό-, η χαλάρωση έφερε και κάποια λάθη και η Μάλτα για ένα διάστημα ισορρόπησε σχετικά το παιχνίδι. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα, όμως, οι διεθνείς «πάτησαν το γκάζι» εκ νέου και με πέντε διαδοχικά γκολ (τα περισσότερα στην κόντρα) διαμόρφωσαν το τελικό 25-6.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 6-2, 4-1, 7-2

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 2, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 7, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής 1, Κοπελιάδης 1, Κάκαρης 1, Σολανάκης 1, Βλαχόπουλος 3, Λιμαράκης

Μάλτα (Καρλ Ιτσο): Τάντι, Γκιαλάντζε, Γκαλέα, Γκάμπιν 1, Νταρ. Ζάμιτ, Μαθ. Ζάμιτ 3, Πλάμπτον 1, Μπουγκέλι, Αμπέλα 1, Νικ. Ζάμιτ, Κάτσια, Ντιν. Ζάμιτ, Γκρίξτι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.