“Για μένα είμαστε πρωταθλήτριες”

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία είχε η Σταυρούλα Αντωνάκου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Οριζόντε Κατάνια στον ημιτελικό του φάιναλ φορ για το Τσάμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης γυναικών.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία είχε η Σταυρούλα Αντωνάκου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Οριζόντε Κατάνια στον ημιτελικό του φάιναλ φορ για το Τσάμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η Αντωνάκου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra” και τόνισε:
“Για μένα είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης. Παίζω 11 χρόνια στην Εθνική και αυτό που έγινε σήμερα με τη διαιτησία δεν το έχω ξαναδεί. Μας έδωσαν δύο πέναλτι στην παράταση, που δε δίνονται. Επειδή ο πρόεδρος της Ομοσπονδία είναι Ιταλός δε γίνεται να σφυρίζουν έτσι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, από τις νεανίδες που παίζω πόλο. Μέχρι και οι Ισπανοί φίλαθλοι που βρίσκονταν στο γήπεδο αποδοκίμαζαν τις αποφάσεις των διαιτητών. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Η Οριζόντε Κατάνια είναι μεγάλη ομάδα, έχει οκτώ τρόπαια και δε χρειάζεται να κερδίζει μ’ αυτό το τρόπο. Είμαι οργισμένη. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι να το πάμε στην παράταση και η Οριζόντε έδειχνε ότι τα είχε χαμένα και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Δεν έχω ξαναδεί σε τέτοιο επίπεδο να γίνονται αυτά”.

Για την προσπάθεια της ομάδας της είπε: 
“Παρόλα αυτά αντισταθήκαμε και στη διάρκεια της παράτασης μέχρι τέλους. Γενικά κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια των προσδοκιών. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Είμαστε αγωνίστριες μέσα και έξω από το νερό. Δώσαμε τη μάχη μας ως το τέλος και ας είχαμε τραυματισμούς. Είναι σαν να πήραμε το ευρωπαϊκό γιατί παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα και δεν μπόρεσε να μας κερδίσει στα ίσια. Είναι κρίμα από το Θεό πραγματικά αυτό που έγινε:

Όσο για τον μικρό τελικό με την Κίρισι:
“Η Οριζόντε είναι απ’ την αρχή το φαβορί της διοργάνωσης για την κατάκτηση του τροπαίου, πέρα από αυτά που έγιναν σήμερα. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε το μικρό τελικό. Είναι τιμητικό για μας να πάρουμε την τρίτη θέση, παρότι δεν μας άξιζε να χάσουμε σήμερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.