Υδατοσφαίριση: Επιστρέφει στην εθνική γυναικών μετά από δύο χρόνια η Διαμαντοπούλου

Με ένα διευρυμένο καμπ, με τη συμμετοχή συνολικά 27 αθλητριών, αρχίζει την προσεχή Δευτέρα (13/3), στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών ενόψει της προκριματικής φάσης του World Cup.

Η είδηση στις κλήσεις της Αλεξίας Καμμένου αφορά την επιστροφή της Χρυσής Διαμαντοπούλου, η οποία δεν έχει αγωνιστεί με το αντιπροσπωευτικό συγκρότημα εδώ και δύο χρόνια, για την ακρίβεια από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του 2021. Στα αξιοσημείωτα επίσης η «παρθενική» κλήση της 16χρονης Αριάδνης Καραμπέτσου, αρχηγού της εθνικής κορασίδων που κατέκτησε το καλοκαίρι το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το καμπ προετοιμασίας θα διαρκέσει ως τις 26 Μαρτίου και οι πολίστριες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Ευαγγελία Καρύτσα, Θωμαΐς Μουστακαρία, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (Γλυφάδα), Ευδοκία Τσιμάρα, Χρυσούλα-Νεφέλη Χαλδαίου (Αλιμος), Αριάδνη Καραμπέτσου, Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Τίνα Καϊάφα, Μαρίνα Κοτσιώνη (Βουλιαγμένη), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ Πατρών), Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Έλενα Ξενάκη, Βάσω Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (Ολυμπιακός).

Ο α΄ γύρος των προκριματικών του World Cup θα γίνει στο Ρότερνταμ (11-13 Απριλίου) και ο β΄ γύρος στην Αθήνα, από τις 19 έως τις 21 Απριλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.