Παράταση στην αγωνία

Παράταση αγωνίας για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 πόλο γυναικών. Η Βουλιαγμένη επικράτησε στον τρίτο τελικό 10-6 του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Λαιμού και μείωσε σε 2-1 τη σειρά.

Παράταση αγωνίας για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 υδατοσφαίρισης των Γυναικών, καθώς η Βουλιαγμένη επικράτησε στον τρίτο τελικό 10-6 του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Λαιμού και μείωσε σε 2-1 το σκορ στη σειρά. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο (19:00), στον Πειραιά, όπου οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κατακτήσουν το τρόπαιο, Σε περίπτωση νίκης του ΝΟΒ, τα πάντα θα κριθούν την Τετάρτη στο Λαιμό.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός έδειχνε να στέκεται καλύτερα, ενώ οι γηπεδούχες δεν είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση και χρειάστηκαν σχεδόν δέκα λεπτά για να σκοράρουν. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη προηγήθηκε 2-0, αλλά κάπου εκεί ανέλαβε δράση η Σοφία Κόνουχ. Η αρχηγός της εθνικής Ρωσίας κέρδισε πέναλτι στην κόντρα και το αξιοποίησε η ίδια μειώνοντας το σκορ, για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα η Κουτέλη. Η Μαυρέλου διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο μισό του αγώνα ανήκε αποκλειστικά στη Βουλιαγμένη.

Η Κόνουχ με εξαιρετικό μακρινό σουτ ισοφάρισε και στα μισά της τρίτης περιόδου ο ΝΟΒ πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα (5-4), με «λόμπα» της Κουτέλη. Η ψυχολογία άλλαξε άρδην και η Ρουμπέση με δύο γκολ εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας της, για να έρθει η (εξαφανισμένη ως εκείνο το σημείο) Γερόλυμου να διαμορφώσει το 8-5, περίπου τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, και να «κλειδώσει» τη νίκη της Βουλιαγμένης.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 4-1, 4-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κόνουχ 2, Κουτέλη 2, Ρουμπέση 2, Μελιδόνη 2, Γερόλυμου, Ασημάκη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μαυρέλου 2, Φαν Μπέλκουμ, Μανωλιουδάκη, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.