Γιατρικό μέσω φιλικού για την εθνική

Η εθνική Ελλάδος αναζητεί μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στη φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία το βράδυ της Τρίτης (21:45).

Η εθνική Ελλάδος αναζητεί μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στη φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία το βράδυ της Τρίτης (21:45). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να αφήσει πίσω της, την πρόσφατη ήττα από τα Νησιά Φερόε και να πάρει τη νίκη, η οποία θα τη βοηθήσει να αναρριχηθεί ψηλότερα και στην παγκόσμια κατάταξη.

Πλέον, ο στόχος των διεθνών είναι να περισώσουν στα ματς, που απομένουν έως το τέλος της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όσο το δυνατόν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Επίσης, ο σημαντικότερος στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πόντοι, ώστε να μην υποχωρήσει η εθνική ακόμα χαμηλότερα στην ειδική βαθμολογία, κάτι που θα σημαίνει δυσκολότερες κληρώσεις στις επόμενες διοργανώσεις. 

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με την ομάδα, που παρέταξε στην αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό προφίλ, ενώ προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές και στον σχηματισμό. Συγκεκριμένα, η εθνική θα παραταχθεί με 4-2-3-1 κόντρα στην Πολωνία. Από την πλευρά τους, οι Πολωνοί θέλουν μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.