Έπιασε 13αρι με νέο πάρτι η Αγγλία

Η Αγγλία συνεχίζει να εντυπωσιάζει φτάνοντας τις 13 νίκες στη σειρά σε προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θύμα της η Βουλγαρία, που δεν κατάφερε ν' αντισταθεί στις ορέξεις του Κέιν και των υπολοίπων και ηττήθηκε 4-0.

Η Αγγλία συνεχίζει να εντυπωσιάζει φτάνοντας τις 13 νίκες στη σειρά σε προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θύμα της η Βουλγαρία, που δεν κατάφερε ν’ αντισταθεί στις ορέξεις του Κέιν και των υπολοίπων και ηττήθηκε 4-0.

Η ομάδα του Σάουθγκέιτ είναι στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και εντυπωσιακό απολογισμό γκολ, 14 υπέρ και μόλις 1 εναντίον.

Ο Κέιν με χατ τρικ και ασίστ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, 2 από τα 3 γκολ με πέναλτι, ενώ γκολ και ασίστ είχε και ο Στέρλινγκ. Την Τρίτη η Αγγλία υποδέχεται το Κόσοβο που προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί της Τσεχίας και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Τρίπιερ, Ρόουζ, Κιν, Μαγκουάιρ, Ράις, Μπάρκλι, Χέντερσον(67΄Μάουντ), Ράσφορντ(77′ Τσάμπερλέιν), Κέιν(71′ Σάντσο), Στέρλινγκ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ίλιεφ, Νεντιάλκοφ, Μποζίκοφ, Ποπόφ, Μποντούροφ(65′ Ντιμιτρόφ), Σαρμόφ, Ι. Ποπόφ, Μολίνοφ, Βάντερσον, Ιβανόφ(83′ Μλαντένοφ), Μαρτσελίνιο(67′ Ντεσπόντοφ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.