«Πάλεψε» αλλά δεν νίκησε η Κύπρος! (video)

Για την 5η αγωνιστική στον 9ο όμιλο, η Κύπρος υποδέχτηκε το Καζακστάν και ήθελε να κάνει νέο ξεκίνημα σε αυτή την προκριματική φάση.

Για την 5η αγωνιστική στον 9ο όμιλο, η Κύπρος υποδέχτηκε το Καζακστάν και ήθελε να κάνει νέο ξεκίνημα σε αυτή την προκριματική φάση. Η ομάδα του Μπεν Σιμόν προερχόταν από 3 συνεχόμενες ήττες και το αδύναμο Καζακστάν έμοιαζε ιδανικός αντίπαλος για να επανέλθει η Κύπρος στις επιτυχίες. 
Το συγκρότημα του Μίχαλ Μπίλεκ, μετρούσε 7 ήττες στα 10 προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της. Μπήκε όμως δυνατά στο «ΓΣΠ» και κατάφερε να προηγηθεί πολύ γρήγορα, μόλις στο 2ο λεπτό με την προβολή του Σέτκιν μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 20ο λεπτό η Κύπρος είχε δοκάρι με τον Σωτηρίου, αλλά στο 39΄ μετά την καταπληκτική προσπάθεια του Ιωάννου, ο άσος της Κοπεγχάγης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να νικήσει τον Νεπογκόντοφ.

Στο 2ο ημίχρονο η Κύπρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο τέλος έχασε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς, όταν ο Ιωάννου αφού απέφυγε 5 αντιπάλους, «σέρβιρε» στον Παπουλή που σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία και για τις δύο ομάδες σε αυτή την προκριματική φάση του Euro 2020.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Μερκής, Λαΐφης, Ιωάννου, Μιντίκκης, Κούσουλος, Κυριάκου, Κάστανος (58΄Γεωργίου), Εφραίμ (73΄Κωστή), Παπουλής (90΄Πίττας), Σωτηρίου
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Νεπογκόντοφ, Μάλι, Μαρόκιν, Ερλάνοφ, Βορογκόφσκι, Ταγκιμπέργκεν (82΄Σούκοφ), Κουάτ, Περτσούκ, Σουγιουμπάγεφ,  Ισλαμχάν (65΄Φεντίν), Σέτκιν (87΄Αϊμπέτοφ)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.