Πορτογαλία-Σουηδία 5-2: Δεν σταματιέται αυτή η Πορτογαλία! (highlights)

Συνεχίζει τις πολύ καλές της εμφανίσεις η Πορτογαλία που δείχνει πανέτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο του Euro το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Απέναντι στη Σουηδία, σε φιλικό παιχνίδι στο Γκιμαράες, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παρά τις απουσίες των Ρονάλντο, Ζοάο Κανσέλο, Ντιόγκο Νταλότ, Ντανίλο Περέιρα, Ρούμπεν Νέβες, Βιτίνια, Οτάβιο και Ζοάο Φέλιξ, έδειξε ότι έχει τεράστιο βάθος στο ρόστερ της και έφτασε σε μία εύκολη νίκη με σκορ 5-2, στο ντεμπούτο του Γιον Νταλ Τόμασον, του πρώτου μη Σουηδού προπονητή που κάθισε στον πάγκο των Σκανδιναβών.

Μέσα σε έντεκα λεπτά, η Πορτογαλία πέτυχε τρία γκολ και έκανε εύκολη τη συνέχεια. Στο 24ο λεπτό, Το πρώτο σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα βρήκε στο δοκάρι του Όλσεν, αλλά ο Ραφαέλ Λεάο με δεύτερο σουτ, άνοιξε το σκορ. Στο 33ο λεπτό, ήταν απούσα η άμυνα των Σουηδών, ο Νούνιες μπήκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-0. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, μετά την ασίστ του Σεμέντο, προ κενής εστίας ο Μπρούνο Φερνάντες, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη είχαμε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο με τρία γκολ. Στο 57΄, ο Μπρούμα σε κενή εστία μετά την πάσα του Φερνάντες, έγραψε το 4-0, ένα λεπτό αργότερα ο Γιόκερες μείωσε σε 4-1, αλλά στο 61ο λεπτό, ο Γκονσάλο Ράμος σκόραρε μετά από τη 2η ασίστ του Σεμέντο για το 5-1. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό, ο Νίλσον. Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη για την Πορτογαλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.