Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1: Με αποφασιστικότητα, “βλέπει” ξανά Ευρώπη (highlights)

Σε ένα παιχνίδι διασκεδαστικό, με πολλά γεγονότα, η Ρεάλ Μπέτις επιβλήθηκε στην Ανδαλουσία 3-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη, με τους Βάσκους να χάνουν την ευκαρία να πιάσουν στη 4η θέση την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τι πρώτο μέρος! Όλα έγιναν στον Μπενίτο Βιγιαμαρίν: Τραυματισμοί, αποβολή, αυτογκόλ… Η Μπέτις, που ήταν καλύτερη, έφυγε με πλεονέκτημα στο ημίχρονο. Εν τω μεταξύ, όλα πήγαν κόντρα στην Αθλέτικ. Ο Τσίμι Άβιλα σημείωσε το πρώτο γκολ στο 13ο λεπτό, ο Γιούρι το δεύτερο με αυτογκόλ στο 38ο λεπτό και λίγο μετά ο Νίκο Γουίλιαμς είδε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση, μία για φάουλ και άλλη για διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ο Γιούρι τραυματίστηκε αργότερα και αποχώρησε… και στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Γκουρουθέτα έκλεισε τη διαφορά με ωραία κεφαλιά και έδωσε ελπίδα στα “λιοντάρια”. Τα πολλά γεγονόταν του πρώτου ημιχρόνου συμπλήρωσε ο βοηθός Πόρας, ο οποίος συγκρούστηκε με κάμερα και αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι!

Στην επανάληψη η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα, προσπάθησε να επιβάλλει αργό ρυθμό στο παιχνίδι και να ψάξει κάποια φάση για να ισοφαρίσει. Το πλάνο δεν πέτυχε γιατί στο 67ο λεπτό, μετά από ασίστ του Φεκίρ, ο Καρντόσο έγραψε το τελικό 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός ήττα για την ομάδα του Βαλβέρδε με ομάδες της Ανδαλουσίας στη La Liga, μετά από αήττητο σερί 8 αγώνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.