Θεοδωρίδης: “Εχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας”

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Morris κόντρα στη Σεντ Πόλτεν, για τον τελικό του Round 1 του UEFA Women's Champions League

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έχασε στην Αυστρία από τη Σεντ Πόλτεν με 3-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. 

Ο προπονητής της ομάδας, Θαλής Θεοδωρίδης, μετά το παιχνίδι, είπε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή κόντρα σε μία ομάδα η οποία είναι αρκετά ψηλά στο ράνκινγκ της ΟΥΕΦΑ. Ήταν πολύ πιο αθλητικές από εμάς, στο τακτικό επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλές. Δεχθήκαμε τα δύο από τα τρία γκολ από στατικές φάσεις, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται, αδρανήσαμε, δεν έχει καλές τοποθετήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε διορθωτικές κινήσεις, και καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Παράλληλα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, κρατήσαμε την μπάλα όσο μπορούσαμε περισσότερο, με την βοήθεια της Μήτκου, της Γιοβάνη και της Παπαδοπούλου”.

Πρόσθεσε: “Δώσαμε ευκαιρία σε νεαρά κορίτσια όπως η Θεοδωράκη και η Γιοβάνη να πάρουν την πρώτη τους συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Συμπλήρωσε: “Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, σε υψηλό επίπεδο, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.