Οσασούνα – Εσπανιόλ 1-0 : ‘Εκρηξη αδρεναλίνης στο β’ μέρος!

Με γκολ του Κροάτη Μπούντιμιρ (55')η Οσασούνα νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ σε ένα ματς νωθρό στο πρώτο ημίχρονο και συναρπαστικό στο δεύτερο μέρος.

H Οσασούνα νίκησε δίκαια στην Παμπλόνα την Εσπανιόλ γιατί όντως ήταν η ομάδα με τις περισσότερες δημιουργικές επιλογές και την ανάλογη διάθεση, στο σημείο που ματς ξέφυγε από τα στερεότυπα μιας τυπικής «σύγκρουσης» τακτικής – με έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι – για να πάει στον ξέφρενο με διαδοχικές μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες!

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Κι όμως, τα πρώτα 45 λεπτά δεν προδίκαζαν τίποτε από όσα έγιναν στο 2ο ημίχρονο καθώς μέχρι την ώρα που ο Κροάτης Μπούντιμιρ με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, είχαμε μια φλύαρη υπεροχή με δύο – όλα κι όλα – σουτ που δεν βρήκαν στόχο ενώ η Εσπανιόλ στην μοναδική της αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος άγγιξε το γκολ αλλά στην ανάποδη κοντινή κεφαλιά του Καμπρέρα ο Αϊτόρ Φερνάντες, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση (!) απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, στο 44’
Εφαλτήριο για έναν εντυπωσιακό ρυθμό αποτέλεσε ασφαλώς το γκολ των Βάσκων όμως μέχρι να φτάσουν σε αυτό χρειάστηκε το ποδοσφαιρικό θράσος του 20χρονου Μαροκινού Εζαλζουλί ο οποίος με τις εφορμήσεις του κατάφερε να δώσει το έναυσμα στους συμπαίκτες του, προκαλώντας ταυτόχρονα τον «εύλογο» φόβο στην αντίπαλη άμυνα.
Δημιουργήθηκαν και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, στη συνέχεια, μπροστά στις δύο εστίες. Σχεδόν σε όλες οι δύο γκολκίπερ πήραν σχεδόν… άριστα ενώ σε μια – ίσως την πιο δύσκολη – η μπάλα, μετά την κεφαλιά του Νταβντ Γκαρσία βρήκε το δοκάρι της Εσπανιόλ λίγο πριν το φινάλε…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.