To “Legends 2004 Youth Cup” στην Αλεξανδρούπολη έκλεψε τις καρδιές μας!

Ολοκληρώθηκε τo τρίτο Legends 2004 Youth Cup για το 2021 κλείνοντας τον πρώτο κύκλο διοργανώσεων για το έτος.

Η διοργάνωση διεξήχθη με επιτυχία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και το Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και πάντα με την πολύτιμη στήριξη και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Πάντα σύμφωνα με το πλάνο των φετινών Legends 2004 Youth Cups, oκτώ Ακαδημίες Ποδοσφαίρου αγοριών και δύο κοριτσιών έλαβαν μέρος και συναντήθηκαν με τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004. Στο Legends 2004 Youth Cup της Αλεξανδρούπολης, παρευρέθησαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Κατσουράνης, Ζήσης Βρύζας, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Παντελής Καφές, Στέλιος Βενετίδης, Βασίλης Λάκης, και Φάνης Κατεργιαννάκης.

Στο καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα του Youth Cup, oι Legends συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές, ανέλαβαν από μία ομάδα, έγιναν μέντορές τους για μία ημέρα συνεργαζόμενοι με τους προπονητές τους και τους καθοδήγησαν μέσα από μία σειρά αγώνων. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες από τους θρύλους του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου και να χαρούν το παιχνίδι για μία γεμάτη ημέρα υγιούς ανταγωνισμού, ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος.

Στα Legends 2004 Youth Cups δεν υπάρχουν “νικητές” και “ηττημένοι”. Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές τελείωσαν την ημέρα κερδισμένοι και γεμάτοι από αθλητισμό και γνώσεις, έλαβαν όλοι μετάλλια και πήραν αναμνηστικά δώρα αλλά, το κυριότερο, έμαθαν, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο όπως αυτό πρέπει να είναι.

Οι Ακαδημίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους και αγωνίστηκαν μεταξύ τους ώστε να προκύψουν οι φιναλίστ, ο “τελικός” αγώνας των οποίων έκλεισε το Legends 2004 Youth Cup της Ανδρούπολης.

Στον Τελικό του Legends 2004 Youth Cup αγωνίστηκαν οι ομάδες Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορέστης Ορεστιάδας με νικητή τον Ορέστη Ορεστιάδας που σήκωσε και το τρόπαιο του Legends 2004 Youth Cup

Στην ανάπαυλα της διοργάνωσης γυναικείες ομάδες των Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Π.Ο. Σουφλί 2018 με συμμετοχή παικτών από τους Legends 2004 έπαιξαν μεταξύ τους και έδειξαν τι μπορεί να προσφέρει το Ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο και στην περιφέρεια.

Οι Legends 2004 αποχαιρέτησαν τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της Αλεξανδρούπολης και ετοιμάζονται για την επόμενη στάση τους στο ταξίδι των Youth Cups στην Ελλάδα. Ραντεβού στο Ρέθυμνο στις 4 Σεπτεμβρίου για το τέταρτο Legends 2004 Youth Cup του 2021.
Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στο Legends 2004 Youth Cup της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την Υποστήριξη και την Δωρεά μέσω της οποίας γίνονται εφικτά τα Legends 2004 Youth Cups και για το 2021

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Θεόδωρο Βουρδόλη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του Δημοτικού Σταδίου Αλεξανδρούπολης, την φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία. Επιπλέον ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του Σταδίου που εργάστηκε μαζί μας για την διεξαγωγή μίας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε επίσης την Ε.Π.Σ. Έβρου και τον πρόεδρό της κ. Παντελή Χατζημαρινάκη για την φιλοξενία και την θερμή υποδοχή.
Όπως πάντα ευχαριστούμε την Aegean, επίσημο αερομεταφορέα των Legends 2004 καθώς και την GSA Sport, επίσημο προμηθευτή ρουχισμού των Legends 2004.

Τα πλήρη αποτελέσματα του τουρνουά καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: www.legends2004.com.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.