Τσεφερίν: “Ακόμα και οι πιο άσχετοι έχουν καταλάβει πως η ESL είναι παρελθόν”

Μήνυμα προς τις ομάδες που εξακολουθούν να υποστηρίζουν την European Super League έστειλε ο πρόεδρος της UEFA.

Ο Αλεξάντερ Τσεφερίν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Telegraph” υποστήριξε πως Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους απειλούν την UEFA και φυσικά σχολίασε το θέμα της ESL.

“Ακόμα και οι πιο άσχετοι έχουν καταλάβει πως η ESL είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Νομίζω πως αυτές οι τρεις ομάδες με την Λίγκα του,ς μας έχουν βοηθήσει σημαντικά για να προωθήσουμε την ιδέα της συμπαράστασης μεταξύ των συλλόγων, γιατί είναι εύκολο να τους πούμε πως αν δεν τους αρέσει εδώ, ας πάνε στην δική τους Λίγκα. Οι φίλαθλοι μιλάνε για τους Αμερικανούς επενδυτές στην Αγγλία αλλά ξεχνάνε πως αυτοί οι τρεις είναι ένας Ιταλός και δύο Ισπανοί. Νομίζουν πως η Γη είναι… επίπεδη. Έβγαλαν ανακοίνωση πως η European Super League είναι ζωντανή και δύο μέρες μετά έστειλαν αίτηση για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Αν είναι τόσο καλή η Λίγκα τους γιατί θέλουν να παίξουν στην δική μας;“, δήλωσε αρχικά ο Τσεφερίν και συμπλήρωσε:

“Μας απειλούν με αγωγές, πως θα μας πάνε δικαστικά. Προφανώς έχουν πολλά χρήματα. Καλύτερα να τα επενδύσουν στις Ακαδημίες τους και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Για μένα το ιδανικό θα ήταν για το Champions League όποιος προκρίνεται να παίζει. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να επικοινωνήσω με τους τρεις (σ.σ.Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους), όταν εξαφανίζονται την νύχτα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης