European Super League: Αποφασισμένοι οι Πέρεθ και Ανιέλι

Οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Αντρέα Ανιέλι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν το πλάνο της European Super League.

Ο πρώτος θα αναλάβει το πόστο του προέδρου της λίγκας, ενώ ο δεύτερος θα αναλάβει το πόστο του αντιπροέδρου. Παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τη δημιουργία της νέας κλειστής λίγκας, οι δυο πρόεδροι των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους τονίζουν πως η συγκεκριμένη λίγκα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Αρχικά, ο Πέρεθ τόνισε: “Θα βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο σε κάθε επίπεδο και θα το πάμε στο σημείο που δικαιούται στον πλανήτη. Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο παγκόσμιο άθλημα, με περισσότερους από 4 δισεκατομμύρια οπαδούς και ευθύνη μας ως μεγάλοι σύλλογοι είναι να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες του”.

Στη συνέχεια, ο Ανιέλι δήλωσε από την πλευρά του: “Οι δώδεκα ιδρυτικοί σύλλογοι αντιπροσωπεύουν δισεκατομμύρια φιλάθλους από όλη την υφήλιο και 99 ευρωπαϊκά τρόπαια. Μαζί έχουμε έρθει σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, δίνοντας τη δυνατότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μεταμορφωθούν, βάζοντας το παιχνίδι που αγαπάμε σε βιώσιμη τροχιά για το μέλλον, αυξάνοντας σημαντικά την οικονομική αλληλεγγύη και δίνοντας στους φιλάθλους και στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μία κανονική ροή σημαντικών αγώνων, που θα θρέψουν το πάθος τους για το παιχνίδι, όσο τους προσφέρουμε ινδάλματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.