Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο Οκκάς

Στο έμψυχο δυναμικό της Ανόρθωσης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Οκκάς.

Στο έμψυχο δυναμικό της Ανόρθωσης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Οκκάς. Ο έμπειρος επιθετικός αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στην «Κυρία», καθώς στο τέλος της νέας σεζόν θα είναι πλέον 37 ετών. Ο έμπειρος επιθετικός είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης και τον πρόεδρο, Σάββα Κάκο, με τον οποίο συμφώνησε να παραμείνει.

Αναλυτικά, η σχετικά ανακοίνωση της Ανόρθωσης: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του προέδρου μας Σάββα Κάκου και του Γιάννη Οκκά. Στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε ο πρόεδρος με το Γιάννη Οκκά, ο ποδοσφαιριστής έδωσε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι επιθυμία του είναι να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Στη συνάντηση ανέφερε στον πρόεδρο ότι τον ενδιαφέρει μονάχα το καλό της ομάδας και ζήτησε να ετοιμάσει συμβόλαιο με όρους θετικούς για το σωματείο, όποιοι και αν είναι αυτοί, και θα το υπογράψει. Κύριο μέλημα του άλλωστε ήταν να δώσει κανονικά το παρών του στη σημερινή προπόνηση, πράγμα το οποίο θα γίνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης ευχαριστεί τον Γιάννη Οκκά για την αγάπη και την αφοσίωση και είμαστε βέβαιοι ότι η βοήθεια του αυτή τη χρονιά θα είναι καταλυτική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.