Οκκάς: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσιάζει η Ανόρθωση στους τελευταίους αγώνες, εμφανίστηκε ο Γιάννης Οκκάς.

Ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσιάζει η Ανόρθωση στους τελευταίους αγώνες, εμφανίστηκε ο Γιάννης Οκκάς. Ο Κύπριος επιθετικός αναφέρθηκε και στους δυο προημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως περίμενε καλύτερη διαχείριση αγώνα από την ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Οκκάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, ο Οκκάς δήλωσε: «Η ομάδα πάει καλά. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία στο πρωτάθλημα, αφού ήδη διανύσαμε την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον στην κυπριακή λίγκα, τόσο για τον τίτλο, όσο και για τη διαβάθμιση. Κυρίως για την τέταρτη θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Χτες παίζαμε με ομάδα β’ κατηγορίας για το Κύπελλο και ενώ είχαμε κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς, κερδίσαμε και πάλι 1-0, ενώ μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά κρατήσαμε την ενέργειά μας ενόψει δύσκολης συνέχειας».

Στην συνέχεια, τόνισε για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό: «Μετά το 1-0 της ΑΕΚ περίμενα λίγο καλύτερη διαχείριση παιχνιδιού από την πλευρά της. Ο Παναθηναϊκός ήθελε γκολ μετά και δεν περίμενα ότι θα φτάσει να κυνηγάει την πρόκριση πάλι. Είδα μια πολύ γρήγορη και υπερβολική οπισθοχώρηση που δεν περίμενα και κινδύνευσε να αποκλειστεί. Μέχρι να γίνει ότι έγινε στο τελευταίο λεπτό. Δεν μπορώ να πω ποιος άξιζε και ποιος όχι την πρόκριση. Το να έχεις ένα σκορ 2-0 υπέρ σου είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να πας 90 λεπτά να παίξεις παθητικά γιατί αυτό θα σου φέρει σίγουρα προβλήματα. Αυτό βέβαια είναι θέμα και ποδοσφαιριστών και προπονητή. Είναι έμπειροι οι παίκτες της ΑΕΚ και εκτιμώ ότι σε κάποιες φάσεις πρέπει να ενεργούν ως παίκτες-προπονητές, χωρίς φυσικά να λέω ότι πρέπει να παίρνουν τον .νόμο στα χέρια τους, απλά να βοηθούν το έργο του τεχνικού της ομάδας. Η ΑΕΚ μετά το 1-0 οπισθοχώρησε πολύ νωρίς. Έπρεπε να παίξει λίγο το παιχνίδι της. Το να περιμένεις σχεδόν 80 λεπτά να τελειώσει το ματς είναι πάρα πολύς χρόνος. Ευτυχώς που πήρε την πρόκριση, έστω κι έτσι στο τέλος».

Επίσης, ο Οκκάς υπογράμμισε: «Δεν έχω καλή εικόνα, γιατί έχω φύγει πολλά χρόνια, αλλά ακούω ότι είναι καλό ταλέντο, του εύχομαι τα καλύτερα και να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο την ομάδα του».

Τέλος, ο Κύπριος επιθετικός υπογράμμισε: «Σε μια βδομάδα κλείνω τα 34, αλλά όσοι με βλέπουν, μού λένε ότι έχω πολλά χρόνια ακόμα. Έχω μάθει να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Κάθε φορά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να παίζω πάντα καλά. Αυτό βασικά είναι και ό,τι μένει. Να σε θυμούνται ως άνθρωπο που έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.