Φυλάκιση σε οπαδό της Ανόρθωσης

Δικαστήριο της Κύπρου επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών σε οπαδό της Ανόρθωσης, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στην διακοπείσα αναμέτρηση με την Ντίλα Γκόρι για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Δικαστήριο της Κύπρου επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών σε οπαδό της Ανόρθωσης, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στην διακοπείσα αναμέτρηση με την Ντίλα Γκόρι για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία τιμώρησε την κυπριακή ομάδα, καθώς ο Ούγγρος διαιτητής, Μιχάλι Φάμπιαν, διέκοψε τον αγώνα ρεβάνς της 9ης Αυγούστου στο 82΄, ενώ το συγκρότημα από τη Γεωργία προηγείτο 3-0. Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στην Ανόρθωση, η οποία θα δώσει τους επόμενους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες της κεκλεισμένων των θυρών. Αν και είχε χάσει 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση, η Ντίλα Γκόρι πήρε τον αγώνα ρεβάνς «στα χαρτιά» με 3-0 και τώρα θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την πορτογαλική Μαρίτιμο.
Ο 20χρονος οπαδός ήταν ένας από μια ομάδα νεαρών που διαμαρτύρονταν για την κακή εμφάνιση της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο οπαδός δήλωσε ένοχος στην κατηγορία για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, όπου παρενόχλησε τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα του συλλόγου, Σρτζαν Μπλάζιτς, καθώς και ότι ήταν μεθυσμένος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.