Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ευχαριστεί θερμά την πολιτεία για την οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης χαιρετίζει την απόφαση και την υλοποίηση της πολιτείας για την εκταμίευση 31 εκατ. ευρώ από το στοίχημα προς όφελος του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τονίζει μεταξύ άλλων ότι «αυτή η  πρωτοβουλία στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων που υποφέρουν, στερούνται, αγωνιούν και αγωνίζονται επί μακρόν για την επιβίωση, προσφέρει κυρίως ελπίδα και δύναμη για τη συνέχιση του απείρως δύσκολου έργου τους». Επίσης, η ομοσπονδία βγάζει αισιοδοξία για το μέλλον και εκφράζει την ελπίδα ότι με αυτή τη σημαντική εξέλιξη θα βοηθηθούν και οι εθνικές ομάδες, οι οποίες «απεγνωσμένα χρειάζονται στήριξη για να φέρουν νέες διακρίσεις».  

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.δεν θα μπορούσε να μην χαιρετίσει και αναγνωρίσει τη σημαντικότητα και την πνοή ζωής που έλαβαν τα σωματεία της κατόπιν της απόφασης και της υλοποίησής της από την Κυβέρνηση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων και των Εθνικών ομάδων με εκταμίευση 31 εκατ. ευρώ, ως προκαταβολή από το στοίχημα.

Αυτή η  πρωτοβουλία στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων που υποφέρουν, στερούνται, αγωνιούν και αγωνίζονται επί μακρόν για την επιβίωση, προσφέρει κυρίως ελπίδα και δύναμη για τη συνέχιση του απείρως δύσκολου έργου τους και δηλώνει ότι γίνεται κατανοητή η ζωτικά ανεκτίμητη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία, στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση ευχαριστεί θερμά την Πολιτεία. Προσδοκούμε στην ενίσχυση  των Εθνικών Ομάδων, τον νευραλγικό αυτό τομέα, που απεγνωσμένα  χρειάζεται στήριξη για να αποδώσει νίκες και διακρίσεις, χαρά και περηφάνια.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα παραμείνει ζωντανός και κραταιός, όπως του αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.