Μνημόνιο συνεργασίας της ΕΟΠ με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Η ελληνική Πυγμαχία μπαίνει σε νέα εποχή! Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η συνεργασία έχει διπλό στόχο. Αφενός τον σχεδιασμό και την οργάνωση δραστηριοτήτων για τη ανάδειξη του αθλήματος της πυγμαχίας κι αφετέρου την ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), και μέσω του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής θα έχουν τον ενεργό και δύσκολο ρόλο να αναδείξουν και βελτιώσουν τις αρετές της Πυγμαχίας. Το Μνημόνιο Συνεργασίας συνυπέγραψαν από πλευράς της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρός Χαρίλαος Μαριόλης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Τάκης Αλεξόπουλος.

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι γι αυτή τη συνεργασία. Το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εμπιστεύεται την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις έρευνές της μας τιμά ιδιαίτερα. Παράλληλα θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει άμεσα και τους Έλληνες αθλητές, όπου θα μπορέσουν να βελτιώσουν άμεσα τις επιδόσεις τους, που θα είναι βασισμένες σε επιστημονικές μελέτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον κ. Αλεξόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠ Χάρης Μαριόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας