Πάλη Βετεράνων: Παρουσία του Ισιδωρου Κούβελου η 4η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων τίμησε με την παρουσία του ο Ισίδωρος Κούβελος!

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας παρακολούθησε τους τελικούς της πρώτης ημέρας της Ελληνορωμαϊκής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με τους αγώνες της Ελληνορωμαϊκής ξεκίνησε η 4η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.

Ο Γιάννης Βαλασάκης ήταν ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς με δύο νίκες και μία ήττα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον αγώνα των 70 κιλών για το χάλκινο μετάλλιο. Εκεί στάθηκε άτυχος, καθώς ο Σουηδός Λαρς Γιάκομπσεν επικράτησε με 5-0 και τον άφησε εκτός μεταλλίων.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε με 2-1 κόντρα στον Ντέιβιντ Λι Μάνβιλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στη συνέχεια έχασε με 5-1 από τον Ρώσο Αντρέι Σάβιν. Ο Έλληνας παλαιστής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα ρεπεσάζ της κατηγορίας του και νίκησε με τεχνική υπεροχή τον Μάικλ Μάντρι από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στα 130 κιλά ο Σπύρος Κουρσάρης στον πρώτο αγώνα του ηττήθηκε με πτώση από τον Ιρανό Ρουχολάχ Γκαλαβάντ. Στον ημιτελικό ηττήθηκε με πτώση από τον Σουηδό Έντι Μπένγκστον, ενώ αγωνίστηκε στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο, όπου έχασε με τεχνική υπεροχή από τον Ρώσο Βιτάλι Κουζνέτσοφ.

Στην πρώτη ελληνική συμμετοχή της ημέρας, στα 88 κιλά, ο Νίκος Χριστόπουλος ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Πολωνό Βόιτσεκ Βόλοβιτς στον α’ προκριματικό γύρο.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας του Νίκου Τσιακάρα στα 62 κιλά που έχασε στην ισοπαλία (4-4) από τον Κασενχάν Σεργκαζίγεφ από το Καζακστάν. Ο Καζάκος αν και προηγήθηκε με 4-1, ο Έλληνας παλαιστής κατάφερε να ισοφαρίσει με ποινές κι όχι με τεχνική, με συνέπεια να επικρατήσει ο Σεργκαζίγεφ.

Παράλληλα, στα προημιτελικά των 100 κιλών ο Κωνσταντίνος Γεωργακάκης ηττήθηκε με πτώση από τον Βούλγαρο Γιουλιάν Γκεοργκίεφ, ενώ στα ρεπεσάζ έμεινε εκτός συνέχειας μετά την ήττα του με τεχνική υπεροχή από τον Ούγγρο Κένεντι Σιμόν.

Τέλος, στα προημιτελικά των 70 κιλών ο Αμίρ Γκολιπούρ ηττήθηκε με 4-1 από τον Σαμάτ Οσπάν από το Καζακστάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.