Επέστρεψε στη Ελλάδα ο Παγκόσμιος Γκίρνης (vids)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν συγγενείς και φίλοι στον «χάλκινο» Παγκόσμιο πρωταθλητή της Πάλης Ραφαήλ Γκίρνης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής που θριάμβευσε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων – Κοαρίδων έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο Μακεδονία με ανθοδέσμες, κόρνες και σημαίες, ενώ οι είχαν τυπώσει και μπλουζάκια!


Παράλληλα στο αεροδρόμιο Μακεδονία βρέθηκε και η ΕΡΤ, όπου κάλυψε την επιστροφή του Ραφαήλ Γκίρνη.

Ο Ελληνας πρωταθλητής μιλώντας στο σάιτ της ομοσπονδίας δεν έκρυψε την χαρά του γι αυτή την επιτυχία.
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι όλη η δουλειά που έχω κάνει δικαιώθηκε. Νιώθω πραγματικά συγκινημένος» τόνισε αρχικά ο Ραφαήλ Γκίρνης και πρόσθεσε: «Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στόχος μου ήταν να ανέβω στο βάθρο. Ήταν μια πολύ δύσκολη διοργάνωση, με πολύ σπουδαίους αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής που νίκησα στον τελικό ήταν χάλκινος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φέτος».

Τέλος ο Ραφαήλ Γκίρνης δήλωσε: «Οταν ανέβηκα στο βάθρο ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Κοιτούσα την ελληνική σημαία στην απονομή και με έπιανε ρίγος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους γονείς μου και την ομοσπονδία που με στηρίζει. Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Μπατάλα, Παπακωνσταντίνου που είναι οι προπονητές μου και είναι συνέχεια δίπλα μου, καθώς και τους τον ομοσπονδιακό προπονητή Παπαγεωργίου, καθώς και τους Κατηφόρη και Τσεντίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας