ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Καταλυτική συμβολή της οικογένειας Σαββίδη στην ΑΜΚ»

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και στην συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τήρησε την δέσμευση του για την οικονομική συνδρομή της οικογενείας του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον ομογενή επιχειρηματία για την έμπρακτη αγάπη και στήριξη του στην ομάδα μπάσκετ και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

“Τον περασμένο Απρίλιο, η ειλικρινής αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην υλοποίηση ενός άπιαστου για πολλούς στόχου τον οποίο είχαμε θέσει, την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με απόλυτη επιτυχία.

Μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα, ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται με θριαμβευτικό τρόπο και αυτό οφείλεται στην καταλυτική συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα όλες εκείνες οι χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η υπόσχεση της οικογένειας Σαββίδη. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση μέσω πράξεων, της αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Σαββίδη, για την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης, αλλά και για το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την ομάδα μπάσκετ. Η συμβολή της είναι καθοριστική στο δύσκολο και επίπονο δρόμο της εξυγίανσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια, με υπομονή και επιμονή, χωρίς να αλλάζουμε στόχους ή πορεία. Η ομάδα μας θα φτάσει και πάλι ψηλά. Για να το πετύχει όμως, θα πρέπει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Η συνεχής συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια θα μικρύνει την απόσταση και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

#TogetherWeRiseUp”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!