Παναθηναϊκός: Kίνηση στήριξης από τους οργανωμένους φιλάθλους και δέσμευση άμεσης ανάκαμψης

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες ευχαρίστησαν τους οργανωμένους φιλάθλους για την διαχρονική συμπαράσταση τους.

Αντιπροσωπεία οργανωμένων του Παναθηναϊκού, επισκέφθηκαν τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μπάσκετ στην σημερινή απογευματινή προπόνηση και εξέφρασαν την υποστήριξη τους, παρά την άσχημη αρχή που έγινε στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τις δυο εκτός έδρας ήττες από την Μονακό και τον Άρη.

Οι φίλαθλοι τόνισαν ότι πιστεύουν στις δυνατότητες της φετινής ομάδας και θα δώσουν θερμή, ψυχολογική συμπαράσταση στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (7/10, 21:00), ενώ ζήτησαν από τους παίκτες και τον Δημήτρη Πρίφτη, να αγωνίζονται με αντάξιο πάθος και ενέργεια της ένδοξης ιστορίας που έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός.

«Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας» ανέφεραν στους παίκτες, ενώ απευθυνόμενοι στον Δημήτρη Πρίφτη, είπαν: «Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας».

Ο Πρίφτης ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την αναγνώριση τους στο πρόσωπο του και απάντησε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι από το 2014 όταν και ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και συμπλήρωσε: «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.