Καπογιάννη: «Ήμασταν μια ταχύτητα πιο κάτω, ειδικά στην άμυνα» (vid)

Η προπονήτρια της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι στους τελικούς δεν κρίνονται από τις τεχνικές εκπλήξεις των πάγκων.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (73-58) στον πρώτο τελικό γυναικών που επαναλήφθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, και η τεχνικός των «πρασίνων», Ελένη Καπογιάννη που ανανέωσε την συνεργασία της, πριν από τρείς ημέρες, δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την απόδοση της ομάδας της.

Οι δηλώσεις του Καπογιάννη:

«Δεν νομίζω ότι επηρεάζει και πολύ”, απάντησε στην πρώτη ερώτηση μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, όταν αναφέρθηκε η πολύχρονη συνεργασία που είχε στον πάγκο με τον Γιώργο Παντελάκη ως βοηθό της. “Δεν θα μπορούσε να κάνει κάποια έκπληξη ο ένας στον άλλον. Δεν λειτουργούν οι εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς τόσο πολύ. Άλλα πράγματα μετράνε όπως το να κάνεις τα βασικά, το πόσο συγκεντρωμένος είσαι, πόσο κρύο αίμα έχεις, πόσο εφαρμόζεις μια απλή τακτική. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ήμασταν μια ταχύτητα κάτω ειδικά στην άμυνά μας και το αποτέλεσμα ήταν να κυνηγάμε συνέχεια. Επιπλέον είχαμε 3/18 τρίποντα. Γενικότερα δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Ελπίζω στο επόμενο ματς να… ρεφάρουμε που λέμε και να πάμε τη σειρά στα ίσια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.