Παναθηναϊκός: Ανανέωση εμπιστοσύνης στην Καπογιάννη

Η πορεία της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού μέχρι τους εν εξελίξει τελικούς του πρωταθλήματος και η διεκδίκηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό, επιβραβεύτηκε με την παραμονή της προπονήτριας στον πάγκο και την επόμενη περίοδο.

Σε ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο της προπονήτριας της ομάδας γυναικών, Ελένης Καπογιάννη, προχώρησε ο Παναθηναϊκός και με συμβολική σημασία στους εν εξελίξει τελικούς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η Καπογιάννη που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τον τελευταίο 1,5 χρόνο, θα παραμείνει σ’ αυτόν και στην επόμενη περίοδο 2021-22.

Την συνέχεια την συνεργασίας με την έμπειρη κόουτς Ελένη Καπογιάννη γνωστοποίησε προ ολίγου το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε την συνεργασία του με την Καπογιάννη και για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Καπογιάννη, μετά την επισημοποίηση της νέας συμφωνίας με την ομάδα του «τριφυλλιού»:

«Η τιμή ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε να καθίσω στον πάγκο του.

Ζώντας από μέσα τον Σύλλογο εδώ και 1,5 χρόνο η τιμή γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη γιατί αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει το να είσαι μέρος αυτής της οικογένειας.

Η πρόταση της διοίκησης να συνεχίζουμε μαζί και μάλιστα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν , επιβεβαιώνει την αλληλοεκτίμηση μας.

Όταν ήρθα στην ομάδα δεσμεύτηκα ότι το τμήμα θα μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού και θα επιστρέψει στη θέση που της αξίζει.

Με τεράστια προσπάθεια από όλους-ες έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης αλλά η δουλειά δεν σταματά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τους συνεργάτες του που μου άνοιξαν την πόρτα του Συλλόγου και έστρωσαν τον δρόμο της αναγέννησης και τη σημερινή διοίκηση του Τάκη Μαλακατέ που μας υποστηρίζει και στέκεται δίπλα μας στις καλές και τις κακές στιγμές, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα για να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.