Αντετοκούνμπο: Αναβλήθηκε η επιστροφή του στην Ελλάδα

Το novasports.gr αποκαλύπτει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πρόκειται να ταξιδέψει το Σάββατο (24/7) στην Αθήνα, αλλά σε άλλη ημερομηνία που δεν έχει ακόμα ορισθεί και μπορεί να έρθει ύστερα από μια εβδομάδα (31/7).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εν μέσω των πανηγυρισμών του για την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, είχε πει on camera ότι ήθελε να δεί 100.000 Έλληνες να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχτούν, όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και όταν ρώτησε κάποιον από τους παρευρισκόμενους για το πότε θα ταξιδέψει από το Μιλγουόκι στην Αθήνα,, ακούστηκε ως απάντηση «Σάββατο».

Άπαντες θεώρησαν ότι η επιστροφή του πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών, Μιλγουόκι-Φοίνιξ, είχε προγραμματισθεί για αύριο (24/7), αλλά όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου το novasports.gr και τον Νικήτα Αυγουλή , ο Giannis και όλη η οικογένεια του, δεν πρόκειται να ταξιδέψουν, το Σάββατο (24/7) στην Ελλάδα, αλλά είναι πιθανό, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η πτήση τους, να έρθει το επόμενο Σάββατο (31/7).

Η διευκρίνιση του Γιώργου Πάνου είναι απαραίτητη και αναγκαία γιατί στο σύνολο των media και στα social media, έχει αναγραφτεί και αναπαραχθεί ως ημέρα άφιξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η αυριανή ημέρα (24/7) και πολλοί φίλαθλοι ήταν πολύ πιθανό να πάνε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχτούν και να τον αποθεώσουν, όπως και ο ίδιος ζήτησε από το Μιλγουόκι.

Παράλληλα, υπάρχει και η πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου για να έδινε το παρών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και όλα τα μέλη της οικογενείας του στο Προεδρικό Μέγαρο για τον ετήσιο εορτασμό της Δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου. Μετά την τελευταία εξέλιξη και την διευκρίνιση του εκπροσώπου του, ο Έλληνας σταρ των Μπακς, δεν πρόκειται να παραβρεθεί και προφανώς θα έχει πληροφορήσει το γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.