Πρόσκληση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την παρουσία του στην ετήσια γιορτή της Δημοκρατίας

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο αναμένεται να φτάσει αύριο (24/7) στην Αθήνα και να προλάβει να ανταποκριθεί στην ετήσια εκδήλωση της γιορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου έχει προσκληθεί.

Προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην γιορτή της Ελληνικής Δημοκρατίας, το βράδυ του Σαββάτου (24/7), στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα, μετά το 1974 για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η κ. Σακελλαροπούλου έχει αποστείλει πρόσκληση στον Έλληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και πρωταθλητή του ΝΒΑ για να παραστεί στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της επιστροφής του στην Ελλάδα, αύριο (24/7). Είναι άγνωστο, όμως, αν ο Giannis μαζί με την οικογένεια του, προλάβουν χρονικά, μετά την άφιξη τους στην Αθήνα και λίγες ώρες πριν από την έναρξη της ετήσιας εκδήλωσης στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, προλάβει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση, παρά την δεδομένη επιθυμία του να το πράξει.

Η πρόσκληση της ελληνικής Προεδρίας, πέραν της χρονικής ταύτισης με τη πρόσφατη επιτυχία του Αντετοκούνμπο στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ και την νέα διαφήμιση της χώρας μας από τον Έλληνα παίκτη, έχει και συμβολικό χαρακτήρα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, καθώς οι Νιγηριανοί γονείς, Τσάρλς και Βερόνικα γέννησαν όλα τα παιδιά τους στην Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.