Ο «Batman» Φώτσης συνεχίζει στον Ηλυσιακό για έβδομη χρονιά

Ο Φώτσης είναι 42 ετών και συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα που άρχισε την καριέρα του.

Ο Αντώνης Φώτσης διανύει από την 1η Απριλίου, το 42ο έτος της ηλικίας του και παραμένει ενεργός στα παρκέ του μπάσκετ, υπηρετώντας πιστά τον Ηλυσιακό από τον οποίο άρχισε την καριέρα του.

Για έβδομη σεζόν, ο Φώτσης θα φορέσει την “κιτρινόμαυρη” φανέλα του Ηλυσιακού, αφιλοκερδώς και χωρίς να ενδιαφέρεται για τη κατηγορία που συμμετέχει η αγαπημένη ομάδα του, καθώς υποβιβάστηκε πέρυσι από την Β’ στην Γ’ Εθνική.

Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Ηλυσιακού, Νίκος Ρουμελιώτης ενημέρωσε για την παραμονή του Φώτση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Για να μπορέσεις να σκαρφαλώσεις στο κακοτράχαλο και ψηλό βουνό της Γ’ Εθνικής, με το βάρος του Ηλυσιακού στην πλάτη, θα ήταν ευχής έργο να έχεις δυο στιβαρά χέρια να σε τραβήξουν! Δεν θα υπήρχαν καλύτερα από αυτά του Αντώνη Φώτση! Ακόμα και τώρα το δικό μας παιδί θα είναι εδώ μαζί μας ψυχή τε και σώματι για το όνειρο! Σε ευχαριστώ φίλε Αντώνη εγώ και όλη η γειτονιά».

Ο Ηλυσιακός συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με τους Πανναξιακό, Ιάλυσο, Δούκα, Πικέρμι, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΚΑΟΚ, Πέρα, Ελευσίνα, Αγία Παρασκευή, Αργοναύτη Τριγλίας και Ίκαρο Καλλιθέας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.