Ελεύθερη η είσοδος στο τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη»

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων (13-15/6).

Η ΕΟΚ τιμά την μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη που έφυγε από την ζωή τον Νοέμβριο του 2021 και βύθισε σε θλίψη το ελληνικό μπάσκετ, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στις υπηρεσίες της ομοσπονδίας μπάσκετ. Η διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” θα διεξαχθεί στις 13-15 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου και με απόφαση της ΕΟΚ, η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» θα έχει την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας γυναικών και των αντίστοιχων της Σερβίας, της Κροατίας και της Πολωνίας. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων.

Η Εθνική γυναικών έχει αρχίσει μίνι προετοιμασία με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι η επόμενη επίσημη υποχρέωση της, είναι τον ερχόμενο Νοέμβριο, αλλά κρίθηκε αναγκαία η συγκέντρωση των διεθνών παικτών από τον προπονητή, Πέτρο Πρέκα για την ενίσχυση της αγωνιστικής ομοιογένειας.

Οι αντίπαλες ομάδες της ελληνικής ομάδας, στο 1ο τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη”, αποτελούν “μαγνήτη” προσέλκυσης των φίλων του μπάσκετ γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη», αφιερωμένο στη μνήμη της δικής μας Βάσως, μπαίνει στην τελική του ευθεία. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν το διάστημα 14-16 Ιουνίου στο ΚΓ Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών και των αντίστοιχων της Σερβίας, της Κροατίας και της Πολωνίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Τρίτη 14 Ιουνίου
18.00 Σερβία-Πολωνία
21.00 Ελλάδα-Κροατία


Τετάρτη 15 Ιουνίου
18.00 Πολωνία-Κροατία
20.30 Ελλάδα-Σερβία


Πέμπτη 16 Ιουνίου
18.00 Κροατία-Σερβία
20.30 Ελλάδα-Πολωνία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.