Ρογκαβόπουλος αποκλειστικά στο Novasports.gr για ΝΒΑ, Euroleague και Εθνική ομάδα (vid)

Η αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Ρογκαβόπουλου στη Δώρα Παντέλη κατά τη διάρκεια του Eurocamp στην Ιταλία.

Στον κόσμο του μπάσκετ, τα όνειρα γεννιούνται και καλλιεργούνται στο παρκέ. Οδηγούν τους αθλητές να ξεπεράσουν τα όριά τους, να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους και να αδράξουν κάθε ευκαιρία για να αφήσουν το στίγμα τους στο παιχνίδι. Ένας τέτοιος επίδοξος παίκτης είναι και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος παίρνει μέρος στο Eurocamp

Η Δώρα Παντέλη βρίσκεται στο Τρεβίζο της Ιταλίας και μίλησε με τον διεθνή άσο για τη συμμετοχή του στο μοναδικό pre draft τουρνουά εκτός ΗΠΑ, για το όνειρό του να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, για την επιλογή του να αγωνιστεί στο εξωτερικό τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, για τη Euroleague και φυσικά για την Εθνική Ομάδα και το ενδεχόμενο να παίξει δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Mundobasket.  

Αναλυτικά η αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Ρογκαβόπουλου στη Δώρα Παντέλη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είχα ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στην Αμερική αλλά πρόλαβα και ήρθα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι στιγμής, αλλά δεν πειράζει, προσπαθώ για το καλύτερο και είμαι ικανοποιημένος από αυτό.

Είμαι κουρασμένος αλλά το ευχαριστιέμαι. Είναι ένα όνειρο και θα προσπαθήσω για  το καλύτερο μέχρι το τέλος και όπως είπα και πιο πριν, είμαι εδώ για να το προσπαθήσω».

Ρογκαβόπουλος και Παντέλη

Μέχρι που μπορεί να φτάσει:

«Αυτό δεν το γνωρίζω για να  πω την αλήθεια ακόμα, δεν έχει γίνει το ντραφτ και δεν ξέρω αν κάποια ομάδα θέλει να με επιλέξει. Εγώ όπως είπα και πριν, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αγαπάω αυτό που κάνω, προσπαθώ να βρίσκομαι σε όποιο γεγονός μπορώ να είμαι, ώστε να δείξω ότι μπορώ να κάνω. Είμαι χαρούμενος που η χρονιά έχει κυλήσει όμορφα και ελπίζω να ολοκληρωθεί και με αυτό το έξτρα, ας πούμε, γεγονός».

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στο εξωτερικό αυτή τη σεζόν:

Ευτυχώς πήγε καλά η επιλογή. Ήταν μία επιλογή που είχε αρκετό ρίσκο αλλά πήγε καλά, με στήριξε πάρα πολύ ομάδα μου και ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, γενικότερα τους προπονητές και όλο το σταφ. Όλοι ήταν εξαιρετικοί και είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά και μπορέσαμε και αποδώσαμε καλά». 

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Euroleague σε περίπτωση που δεν μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του NBA:

«Ακόμα δεν γνωρίζω. Δεν είμαι σίγουρος, θα δούμε. Ακόμα είναι λίγο νωρίς».

Για την Εθνική Ομάδα:

«Εθνική ομάδα… Ο κόουτς αποφασίζει, εγώ είμαι έτοιμος να είμαι εκεί πνευματικά και τα πόδια μου να είναι καλά.  Θέλω να είμαι εκεί, να βοηθήσω την Εθνική,  έχω να μάθω πολλά πράγματα ακόμα. Η Εθνική έχει εξαιρετικούς παίκτες και θα ήθελα να είμαι μέλος της».

Αν είναι κίνητρο να αγωνιστεί και να δουλέψει δίπλα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Εννοείται! Νομίζω ότι όλοι παίκτες θέλουν να παίξουν μαζί με τον Γιάννη, όποτε γιατί όχι και εγώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.