Πρίφτης: «Αυξάνουμε την αυτοπεποίθηση μας, αλλά θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η Εφές είχε ελλιπές ρόστερ, αλλά και ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τον Παπαπέτρου και έκανε διαχείριση χρόνου με τον Νέντοβιτς.

Ευχαριστημένος από την νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές Αναντόλου, στον τελικό του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ήταν ο τεχνικός των «πρασίνων», Δημήτρης Πρίφτης, ενώ τόνισε με ρεαλισμό ότι η ομάδα χρειάζεται να δουλέψει σε…αμέτρητα σημεία.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Είναι μόνο ένα τουρνουά. Μας βοηθάει στη διαδικασία να βρούμε χημεία, δεν είναι τίποτα περισσότερο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Να γίνουμε όλοι μαζί ένα στο γήπεδο. Είναι αμέτρητα τα σημεία που θέλουμε δουλειά. Το κυριότερο είναι να βρούμε ένα σημείο αναφοράς. Να έχουμε διάθεση στην άμυνα και να είμαστε πιεστικοί στη μπάλα. Θέλει χρόνο, είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε αδυναμίες, έχουμε και καλά στοιχεία. Προφανώς η Εφές δεν είχε όλο το ρόστερ της, αλλά κι εμείς είχαμε κάποια θέματα να διαχειριστούμε όπως με τον Νέντοβιτς και τον Παπαπέτρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης